Skip to main content
XS SM MD LG XL

Marry Kelderman heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is advocaat geweest van 1988 tot 1 januari 2020.

Marry Kelderman heeft zich volledig gespecialiseerd in het familierecht.
Zij heeft de postdoctorale specialisatieopleiding voor familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars gevolgd en was tot 1 januari 2020 lid van de specialisatievereniging Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (VFAS).

Marry is door de Mediation Federatie Nederland (MfN) gecertificeerd als familiemediator

Marry adviseert over alle voorkomende zaken op het gebied van familierecht. Het kan onder andere gaan om echtscheiding, alimentatie, (ouderlijk) gezag, zorgregeling, ouderschapsplan, omgang, verdeling en verrekening, afstamming en curatele. Daarbij is het een voordeel, dat Marry als gevolg van haar jarenlange ervaring als advocaat door en door thuis is in alle procedures die zich in het familierecht voordoen.
Als mediator begeleidt Marry (ex-)partners die gezamenlijk de gevolgen van hun echtscheiding, beëindiging van hun geregistreerd partnerschap of samenleving willen regelen.

Cliënten kenmerken Marry als empathisch en vasthoudend.
Hobby’s van Marry zijn onder andere tennis, skiën en Italiaanse taal en -cultuur. Verder gaat zij graag naar opera, toneel en film.

mckelderman@madvocaat.nl

Contact

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen?
Aarzel niet en bel of stuur een e-mail naar onderstaand adres.

023 737 09 11
info@madvocaat.nl

Zijlstraat 78 • 2011 TR Haarlem
KvK. 50605747 • BTW. NL0095.48.282.B.01