Skip to main content
XS SM MD LG XL

Marry Kelderman heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is advocaat sinds 1988.

Marry Kelderman heeft zich volledig gespecialiseerd in het familierecht.
Zij heeft de postdoctorale specialisatieopleiding voor familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars gevolgd en is lid van de specialisatievereniging Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (VFAS).

Vanzelfsprekend heeft Marry Familierecht geregistreerd als rechtsgebied in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Deze registratie verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op elk geregistreerd rechtsgebied.

Marry behandelt alle voorkomende zaken op dit gebied. Het kan onder andere gaan om echtscheiding, alimentatie, (ouderlijk) gezag, zorgregeling, ouderschapsplan, omgang, verdeling en verrekening, afstamming en curatele.
Als scheidingsmediator begeleidt Marry (ex-)partners die gezamenlijk de gevolgen van hun echtscheiding, beëindiging van hun geregistreerd partnerschap of samenleving willen regelen.
Zij treedt ook op als advocaat van één van de partijen. Zij streeft daarbij altijd naar het voorkomen van procedures. Als een procedure toch nodig is, zijn uw belangen bij haar in goede handen: Marry is door en door thuis in alle procedures die zich in het familierecht voordoen.

Cliënten kenmerken Marry als een empathische en vasthoudende advocaat.
Hobby’s van Marry zijn onder andere tennis, skiën en Italiaanse taal en -cultuur. Verder gaat zij graag naar opera, toneel en film.

mckelderman@madvocaat.nl

Contact

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen?
Aarzel niet en bel of stuur een e-mail naar onderstaand adres.

023 737 09 11
info@madvocaat.nl

Zijlstraat 78 • 2011 TR Haarlem
KvK. 50605747 • BTW. NL0095.48.282.B.01